Inner Banner
مقالات
  • صفحه اصلی
  • دسترسی سریع
  • مقالات
  • راهکارهای مناسبی که مانع از بیماری ​آسیب فشار تکراری ​می شود
امتیاز دهید :

راهکارهای مناسبی که مانع از بیماری ​آسیب فشار تکراری ​می شود

راهکارهای مناسبی که مانع از بیماری ​آسیب فشار تکراری ​می شود
تاریخ : ۱۳۹۹/۰۷/۳۰ / تعداد بازدید : 1051

 

آسیب فشار تکراری در سال 1700 میلادی توسط پزشک ایتالیایی به نام رامازینی به دنیا ارائه شد. رامازینی با تحقیق بر روی کارگران صنعتی کشور ایتالیا توانست علت ابتلا به این نوع بیماری را بیشتر و بهتر درک کند. در واقع رامازینی علت اصلی وقوع این عارضه برای کارگران را استفاده طولانی مدت از یک عضله و ماهیچه می‌دانست، که بعد از گذشت زمان دچار بیماری آسیب فشار تکراری می‌شدند. رامازینی 20 دسته‌بندی متفاوت برای آسیب‌های فشار تکراری ارائه داد.

اما امروزه آسیب‌های فشار تکراری دلایل دیگری نیز پیدا کرده‌اند که با پیشرفت تکنولوژی رابطه‌ای کاملا مستقیم دارد. آسیب‌های فشار تکراری امروزه در دسته‌بندی‌های بسیار بزرگتری پیدا می‌شوند. انگشت آی پد، مچ روبیک و .... زیر مجموعه‌های آسیب فشار تکراری هستند.

این بیماری امروزه به عنوان یکی از رایج‌ترین بیماری‌ها در میان افراد جامعه شناخته می‌شود. همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم دلیل اصلی وقوع این عارضه را می‌توان استفاده‌ی مداوم از یک عضله و ماهیچه دانست؛ البته تکرار یک حرکت یا فعالیت در مدت طولانی نیز می‌تواند یکی دیگر از دلایل ابتلا به بیماری آسیب فشار تکراری باشد.

ما در این مقاله به معرفی کامل این بیماری رایج پرداخته‌ایم و سعی کرده‌ایم تا موثرترین و کارآمدترین روش‌های درمانی این بیماری را مورد بررسی قرار دهیم.

رایج‌ترین دلایل بروز آسیب فشار تکراری

آسیب فشار تکراری ابتدا در 20 دسته‌بندی متفاوت به جامعه‌ی پزشکی ارائه شد و در دنیای امروز این دسته‌بندی‌ها با توجه به شکل زندگی مردم تغییر پیدا کرده است.

رایج‌ترین دلایل بروز آسیب فشار تکراری در دنیای امروزی عبارتند از:

  • انجام حرکات تکراری به مدت طولانی
  • به طور مثال؛ فشار دادن مکرر یک دکمه
  • وارد کردن فشار بیش از اندازه به عضلات
  • به طور مثال، نگه داشتن یک شی سنگین در مدت زمان طولانی و تکرار این امر
  • وضعیت بدنی نامناسب
  • به طور مثال، قوز کردن و یا عدم نشستن صحیح بر روی صندلی
  • استفاده‌ی بیش از حد وسایل الکترونیک
  • به طور مثال، استفاده‌ی طولانی مدت از گوشی‌های هوشمند و ....
  • و .....

بخشی از دلایل بروز این بیماری شایع را مورد بررسی قرار داده‌ایم.

اما آیا این بیماری علائمی دارد؟ می‌توانیم بدون مراجعه به پزشک متخصص علائم این بیماری را متوجه شویم؟ علائم این بیماری چیست؟

در ادامه‌ی این مطلب می‌توانید علائم این بیماری را بخوانید و با آن‌ها بیشتر آشنا شوید.

 

علائم بیماری آسیب فشار تکراری

علائم ابتلا به بیماری آسیب فشار تکراری در ابتدا کاملا خفیف است و با گذشت زمان افزایش پیدا خواهد کرد و به یک بیماری مزمن تبدیل خواهد شد. شروع بیماری آسیب فشار تکراری، محدودیت‌های حرکتی در پی نخواهد داشت اما با گذشت زمان نواحی آسیب دیده دچار التهاب و تورم می‌شوند. افرادی که جز پرسنل آزمایشگاه هستند به دلیل حرکات تکراری مانند بلند کردن وسایل و ... دچار این بیماری در اندام‌هایی مانند مچ، آرنج، گردن و شانه‌ها می‌شوند.

البته فراموش نکنید که این بیماری بعد از مدتی تبدیل به یک بیماری پر خطر می‌شود.

آسیب‌های ناشی از بیماری آسیب فشار تکراری عبارتند از:

 

تحت تاثیر قرار گرفتن اعصاب بدن

 

به طور مثال، سندروم تونل کارپال

فشار بسیار زیاد به تاندون‌ها و ماهیچه‌ها

اختلالات مفصلی

البته اگر مبتلا به سندورم تونل کارپال هستید، می‌توانید راهکارهای خانگی درمان این بیماری را بخوانید و با رعایت کردن برخی نکات بسیار مهم باعث کاهش درد و علائم این بیماری شوید.

 

پیشگیری از ابتلا به بیماری آسیب فشار تکراری

 

آسیب فشار تکراری در واقع ابتدا به عنوان یک عارضه همه‌گیر شناخته می‌شود، اما در صورتی که برخی نکات مهم پیشگیری را رعایت نکنید به یک بیماری تبدیل خواهد شد. نکات بسیار کوچک و مهمی وجود دارند که به شما کمک می‌کنند از افزایش علائم و درد این عارضه جلوگیری کنید و آن‌ها را به حداقل برسانید. موارد مهمی را که باید به عنوان پیشگیری از ابتلا به این عارضه رعایت کنید عبارتند از:

 

  • در آرامش کامل کار کنید

  •  

در واقع با آرامش کار کردن این امکان را به شما می‌دهد تا در یک حالت استاندارد بنشینید و یا باستید. مطمئن شوید که در هنگام نشستن قوز نمی‌کنید و یا صفحه نمایش کامپیوتر شما دقیقا روبروی چشم‌هایتان باشد.

استراحت کنید

در واقع هر چه مدت زمان بیشتری یک حرکت را تکرار کنید امکان ابتلا به این عارضه افزایش پیدا می‌کند. به طور مثال به ازای هر 20 دقیقه که به صفحه نمایش کامپیوتر خود نگاه می‌کنید به مدت 20 ثانیه یک جسم که در فاصله‌ی 20 متری شماست را نگاه کنید

 

استفاده از محصولات طبی

برای جلوگیری از آسیب فشار تکراری

اگر در بخش‌های از بدن خود مانند دست، مچ، زانو، کمر و .... احساس درد می‌کنیدو فکر می‌کنید علت این درد به دلیل عملیات تکراری است که در طول روز انجام می‌دهید، می‌توانید با استفاده از محصولات طبی مانند زانو بند(زانوبند با مفصل مدرج ، زانوبند قابل تنظیم با کشکک باز ، زانوبند نئوپرنی چهار فنره)، قوز بند(قوزبند پل دار نئوپرنی) و .... درد را به مقدار قابل توجهی کاهش دهید و از افزایش علائم این بیماری جلوگیری کنید.

 

حرف آخر

شرکت آدور با هدف بهبود سلامتی افراد جامعه و جلوگیری از دردهای آزاردهنده، شروع به فعالیت در زمینه تولید محصولات طبی، تجهیرات پزشکی و تجهیزات پزشکی خانگی کرده است. تنوع محصولات آدور این امکان را به شما می دهد تا اگر هرگونه درد و یا بیماری در هر قسمت از بدن خود احساس کردید، برای پیشگیری از افزایش درد و بیماری، از محصولات آدور استفاده کنید.

آدور با شعار «سلامتی شما تعهد ماست» مسئولیت مهم سلامتی شما را بر عهده گرفته و در این مسیر، تمام تلاش خود را برای به‌روزکردن دانش، تولید محصولات باکیفیت و توزیع این محصولات با بهترین قیمت در سرتاسر ایران به کار گرفته است تا همه اقشار جامعه بتوانند از این محصولات استفاده کنند.

برای خرید محصولات طبی برای جلوگیری از ابتلا به عارضه‌ی آسیب فشار تکراری و کاهش درد این این بیماری می‌توانید از صفحه‌ی محصولات آدور استفاده کنید.





ارسال نظر
علیرضا 3 سال قبل
لغو
پاسخ
0-

سندروم تونل کارپال دقیقا چیه ؟

ادمین 3 سال قبل
لغو
پاسخ
0-

بیشتر ساعت در روز دارم با لپ تاپ کار می کنم و در حال حاضر درد های شدید وجود داره و نمی تونم تحمل کنم. با توجه به مطلبی که در مقاله تون نوشته اید، الان من مبتلا به آسیب فشار تکراری شدم.. پیشنهاد می کنیم از محصولات طبی حتما استفاده کنیم تا درد کمتری را احساس کنید.